Loof biedt verschillende vormen van begeleiding voor de OR aan. Denk hierbij aan trainingen op maat voor het hele team, trainingen met open inschrijving voor individuele leden en advies bij complexe OR-vraagstukken. Klik hieronder op één van de buttons om meer informatie te vinden over wat dit inhoudt.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, 072 589 1 589. Mailen kan natuurlijk ook: bureau@looftrainingen.nl.

Hoe wij werken

Groei en succes in medezeggenschap ontstaan niet in één dag. Bij Loof denken we graag in ontwikkeling van medezeggenschap voor de hele zittingstermijn. Op deze manier kunnen we met elkaar stappen maken in inhoud en samenwerking.
Om een optimaal resultaat te garanderen, geven wij advies over de best passende begeleidingsvorm. Hierbij raden wij onze trajecten aan, waarbij training, coaching en procesbegeleiding worden gecombineerd. Zowel online als tijdens de teamtraining. Uiteraard op maat gemaakt op basis van de ontwikkeling en de actuele context van jullie medezeggenschap.