Maatwerk OR-trainingen

Groei en succes in medezeggenschap ontstaan niet in één dag. Bij Loof denken we graag in ontwikkeling van medezeggenschap voor de hele zittingstermijn. Op deze manier kunnen we met elkaar stappen maken in inhoud en samenwerking.

Om een optimaal resultaat te garanderen, geven wij advies over de best passende begeleidingsvorm. Hierbij raden wij onze trajecten aan, waarbij training, coaching en procesbegeleiding worden gecombineerd. Zowel online als tijdens de teamtraining. Uiteraard op maat gemaakt op basis van de ontwikkeling en de actuele context van jullie medezeggenschap.

Hieronder vinden jullie vijf van onze suggesties voor trainingstrajecten, waarbij we in overleg modules kunnen weglaten en toevoegen. Elk traject kent zijn eigen thema. Ook binnen de trajecten kan geschoven worden met modules.

Wat ons betreft schuilt het succes van je OR veelal in een vijftal factoren:

energiek starten born to be alive
doelgericht communiceren spread the word
efficiënt teamwork we want more
pionieren en ontwikkelen create your world
zelfbewust adviseren be an advisor

We hebben voor elke succesfactor een begeleidingstraject ontwikkeld. Zo maak je zelf een keuze welke investering voor jouw raad op dit moment het meeste loont.
Meer informatie over onze medezeggenschapstrainingen? Mail naar bureau@looftrainingen.nl of bel met onze bureaumedewerkers  072 589 1 589. Of vraag onze brochures aan om alles rustig met elkaar door te nemen.